WordPress

WordPress har växt från att vara ett relativt simpelt bloggverktyg till att vara världens mest populära bloggverktyg och innehållshanteringssystem. WordPress utvecklarna har lagt fokus på utseende, användarvänlighet och webbstandard. Det är ett perfekt verktyg för privatpersoner och företag, det är dessutom helt kostnadsfritt. Skulle man vilja lägga till funktioner eller använda sig av ett annat tema kan ladda ner något av alla 27,000 tillägg och 2,000 teman som finns tillgängliga helt gratis på WordPress officiella sida, och skulle man inte hitta de man letar efter där kan man kontakta en webbyrå och efterfråga ett specifikt tema eller tillägg.

Faktum är att Webbyråer ofta är väldigt vana vid att arbeta med WordPress eftersom att deras kunder ofta efterfrågar just WordPress när de beställer hemsidor, så för en webbyrå är det inga problem att utveckla ett tillägg eller tema åt dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>