Responsiv Design

När man kodar en ny webbplats så är det viktigt att man tar hänsyn till många saker, men en av de viktigare sakerna att ta hänsyn till är vilken typ av enhet och skärmstorlek besökaren befinner sig på. Idag sker mer än 50% av internettrafiken från mobila enheter, det innebär att om din webbplats inte är responsiv så kommer troligtvis mer än hälften av besökarna ha det väldigt svårt att navigera runt på din webbplats från mobila enheter med mindre skärmar.

Genom att använda sig av en responsiv design så kommer webbplatsen att anpassa sig efter vilken enhet besökaren befinner sig på och det kommer att bli mycket lättare för besökare på mobila enheter att navigera runt på sidan. Man får antagligen också en helt annan konvertering av webbplatsen om man anpassar sin hemsida, eftersom att skärmytan är mycket mindre på mobila enheter och då är det lättare att ha en bättre Call to Action.

För att summera detta kapitel om responsiv design så kan vi säga att om du vill få ut så mycket som möjligt av din webbplats så bör du använda dig av en responsiv design. Vill du lära dig mer om hur du kan anpassa din sida åt alla typer av enheter eller om du vill skapa en helt ny sida som är responsiv så rekommenderar vi att du kontaktar en webbyrå, de vet allt om den senaste tekniken och kan erbjuda en komplett lösning åt dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>